Rekfolie - Krimpfolie - Afdekfolie
 
 
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
     
 
 

 

  Darco Packaging nv Twitter Volg ons op Twitter
  Darco Packaging nv Facebook Volg ons op Facebook
  Darco Packaging nv Blog Darco Packaging nv Blog
Producten

Verpakkingsmateriaal

Darco Packaging heeft een ruim aanbod verpakkingsmateriaal voor industriële toepassingen. Darco Pack is een dynamische onderneming actief in de verpakkingssector Wij herwikkelen in ons modern machinepark alles omtrent rekfolie, ook bekend onder de benamingen wikkelfolie, stretch film of stretch folie.

In ons aanbod verpakkingsmateriaal vindt u onder andere rekfolie, stretchfilm, plastiek folie, sanstrap stretchband en schokwerende materialen.

Ladingzekering is een belangrijk aspect geworden bij het verhogen van de verkeersveiligheid. Dit alles kadert in "het Europees handvest voor de verkeersveiligheid". Artikel 45bis. 3. introduceert extra regels voor de verpakking. Indien de primaire verpakking van een goed niet voldoende stevig is voor een veilig transport van de goederen, dan moet de verpakker en/of verlader de goederen bijkomend omhullen met een transportverpakking, die stevig genoeg is om een goede ladingzekering mogelijk te maken.
De norm is de 26 graden test. Het pallet wordt hierbij aan één kant opgetild tot een hoek van 26 graden. De lading op het pallet moet dan stabiel blijven.
Zeer belangrijk! De verlader dient de vervoerder waarop hij beroep doet vooraf schriftelijk alle informatie te verschaffen die de vervoerder nodig acht om de goederen te stouwen.

Het is dus heel belangrijk om te werken met stevig verpakkingsmateriaal.

Darcopack tags: rekfolie | palletwikkelaar | afdekfolie | verpakkingsmateriaal | omsnoeringsmachine | palletstabilisatie | verpakkingsfolie

Sitemap